Over ons

Welkom bij Muzieksensatie: 

Waar Muziek Magisch Wordt!

 

🌟 Muziek maakt blij en ontspannen: Laat je kind genieten van het gelukshormoon dopamine terwijl ze zich onderdompelen in muziek die ze leuk en mooi vinden.


🎓 Muziek stimuleert het leren: Versterk de verbinding tussen beide hersenhelften, stimuleer taal- en spraakontwikkeling, verbeter concentratie en geheugen, en help je kind beter te luisteren en te leren.


💃 Muziek zet in beweging: Prikkelt de motorische gebieden in de hersenen, bevordert ruimtelijk inzicht en activeert het geheugen, terwijl je kind zich letterlijk beweegt op de muziek.


💞 Muziek verbindt: Door samen muziek te maken, creëer je een gevoel van verbondenheid en draag je bij aan een prettig leerklimaat.


🎨 Muziek prikkelt creativiteit: Daagt je kind uit, stimuleert hun creativiteit en moedigt ze aan om nieuwe stappen te zetten.


Bij ons staat het fysiek beleven van muziek centraal. Ons lesmateriaal richt zich op het horen en herkennen van muzikale eigenschappen zoals wel/geen muziek, hoog/laag, hard/zacht, snel/langzaam, kort/lang en meer!


Ervaar hoe muziek het verschil kan maken door veilige, verbonden en leerzame momenten te creëren. Bij Muzieksensatie geloven we in de kracht van muziek om levens te veranderen, of het nu op scholen, instellingen of individueel niveau is. Het is prachtig om te zien hoe muziek mensen gelukkig en ontspannen kan maken, hoe het een rustmoment kan creëren of een twinkeling in de ogen kan veroorzaken.

Muziek is een taal die iedereen begrijpt en die verbinding en welzijn tussen mensen bevordert. Door écht te luisteren naar de wensen van onze cliënten/leerlingen en deze om te zetten in concrete doelen met muziek als hoofdrolspeler, maken we het verschil. Bovendien kan het zelfs de druk op de professionele zorg en onderwijs verlichten.


Bij Muzieksensatie zijn we vastbesloten om boeiende en interactieve muziekervaringen te creëren voor leerlingen en cliënten van alle leeftijden. We geloven dat muziek een krachtig middel is om creativiteit en expressie te stimuleren en hen te helpen ontdekken wat muziek allemaal te bieden heeft.


Ontdek de Magie van Muziek met Muzieksensatie!

Welkom bij een wereld waar we samen bouwen aan een harmonieuze en betekenisvolle ervaring met muziek. 

Kom en ontdek de kracht van muziek bij Muzieksensatie!

Als je verbonden bent, valt niemand.